Insikter

Kära läsare

Välkommen till vår insikts- och nyhetssida. Här finner du artiklar och nyheter om oss och våra kunder. Trevlig läsning!

Succéhistoria RiksTV

Vår första kund och succéhistoria är RiksTV.

Få ett försprång i din bransch med Inselo

Med hjälp av våra tjänster kan ditt företag skapa konkurrensfördelar genom att optimera kundresan och skapa bättre kundupplevelser. Våra lösningar bidrar till högre intäkter, bättre marginaler och lägre risk.

Internet, tv & mobil

Förändringar i branschen kräver nya sätt att tänka kring kundupplevelse på. Inselo hjälper med rätt koncept inom installation, logisitk och kundservice.

E-handel

Skalbarhet, kundupplevelse, en hållbar profil och problemfri och snabb logistik är viktiga pusselbitar för att lyckas med din e-handels-satsning. Inselo hjälper dig med alla dessa utmaningar.

Retail

Kunderna är ställer allt högre krav för att välja just er. Sortiment och erbjudande behöver vara likt i både fysisk butik och på nätet, samt att kunderna förväntar sig att få hjälp med installation och montering. Dessutom snabbt och med hög kvalitet. Vi har lösningarna.

Energi

Det sker stora förändringar i branschen med nya digitala alternativ för kunderna som ställer krav på att få hjälp att minska sin elförbrukning utan att göra avkall på sina vanor. Vi har lösningarna.

Bygg, industri & installation

Stark konkurrens och krav på effektivisering och goda kundupplevelser innbebär nya utmaningar. Inselo har en rad lösningar för att hjälpa dig.

Försäkring & bank

Kunder är mindre lojala en förr och att byta bank har blivit enklare och vanligare. En riktigt bra kundtjänst där du akivt hjälper och ger råd är nyckeln för att skapa konkurrensfördelar. Vi har lösningarna.

Läs mer om Inselo och våra koncept

Laptops på et arbeidsbord med tekniske duppeditter

Vi har utvecklat egna moderna IT-lösningar som optimerar kundresan för alla involverade.

Inselo levererar ett brett spektra av modulära kundservice- och backofficetjänster som gör din vardag enklare

Vi ser till att logisitken alltid fungerar oavsett förändringar i volym. Vi är experter på hållbara returmodeller

Parabolmontør stiller inn antenne

Vi har rikstäckande nätverk av certifierade och erfarna installatörer inom bland annat kylteknik, el och bredband

Inselo är din partner som brinner för de optimala kundresorna. Vi levererar lösningar inom logistik, installation och kundservice, både för stora och små företag i hela Skandinavien.

Kontakt

support@inselo.se

Adress

Inselo Installation AB
@Inselo 2024