Flexibla och skräddarsydda lösningar för din konkurrenskraft

Pandemin har satt sina spår i att fler arbetar hemifrån. Kundnöjdhet och att säkerställa att kunderna har en bra och stabil uppkoppling är viktigare än någonsin. 5G, obegränsad data, trådlöst bredband och fortsatt utbyggning av fibernätet har präglat utvecklingen de senaste åren. Inselo hjälper TV-, internet-, och mobilbranschen med ett brett spektra av tjänster från en hållbar logisitklösning, hantering av telesales, kundservice till installation och service på plats hos kund. Vi har alltid högsta fokus på att leverera hög kundnöjdhet i alla led.

Den ultimata kundupplevelsen

Inselo levererar ett unikt koncept där vi säljer tjänsten för er och bokar installationstid i säljögonblicket med en av våra tekniker. Vi kan även hjälpa kunden direkt på distans med hjälp av moderna hjälpmedel för virtuell assistans. Detta skapar en professionell, enkel och unik kundresa som bevisligen ger lägre andel avbokningar, minskad administration genom förre steg och nöjdare kunder. Det är så vi på Inselo skapar magi!

Vi gör logistik enkelt

Inselo är Norges största och bästa logistik-aktör inom TV- mobil- och internetbranschen. Telia, RiksTV, Altibox, NexGenTel, Eidsica, Obos Opennet har alla valt oss. Vi är en oberoende aktör som anpassar oss till ditt företags utmaningar.

Installation med hög kundnöjdhet

Vi är ekom-certifierade (Norge) och leverear installationer av trådlöst bredband och fiber för Telenor, NextGenTel, Bitpro, Allente, Bigblu och Chilimobil. Våra kundresehjältar har ett snittbetyg på 9,3 av 10.

Smart kundservice med en magisk touch

Att automatisera kundtjänsten med hjälp av chatbotar kan effektivisera hanteringen men riskerar att gå ut över kundnöjdheten. Kombinera istället det bästa av båda världar och hänvisa kunderna som inte går att hjälpa med auotmatik till en erfaren och prefessionell kundresehjälte hos oss på Inselo. Vi anpassar oss efter era behov och integrerar våra system med era. Vi har bred erfarenhet av sälj och rådgivning för kunder över telefon och med video genom verktyget TechSee.

Läs mer om Inselo och våra koncept

Laptops på et arbeidsbord med tekniske duppeditter

Vi har utvecklat egna moderna IT-lösningar som optimerar kundresan för alla involverade.

Inselo levererar ett brett spektra av modulära kundservice- och backofficetjänster som gör din vardag enklare

Vi ser till att logisitken alltid fungerar oavsett förändringar i volym. Vi är experter på hållbara returmodeller

Parabolmontør stiller inn antenne

Vi har rikstäckande nätverk av certifierade och erfarna installatörer inom bland annat kylteknik, el och bredband

Ta kontakt för ett trevligt samtal. Jag är övertygad om att våra skalbara och modulära kundresekoncept kan hjälpa ditt företag att öka lönsamhet, skapa bättre kundresor, öka intäkter samt säkna er riskprofil. Kort om mig: Jag brinner för upplevelser och samlar på magiska reseögonblick. Det jag älskar med att resa är att möta nya kulturer och människor. Nya perspektiv är sunt för själen. Jag är civilekonom och har 15 års erfarenhet av ekonomi, risk, affärsutveckling och ledarskap från SN Power, ABB, InfoCare och nu på Inselo. När du kontaktar mig möter du en positiv, genuin, kreativ och analytisk person som brinner för att hitta den bästa lösningen för din verksamhet. Ser fram emot att prata med dig. Tillsammans hittar vi den bästa lösningen. Med vänlig hälsning

Terje Stokke

COO | Inselo Gruppen
Tel: +47 945 23 841

Kontakta vår kundreserådgivare

Formuläret kan inte användas för att beställa en installation. Klicka här för support.

Skicka

Inselo är din partner som brinner för de optimala kundresorna. Vi levererar lösningar inom logistik, installation och kundservice, både för stora och små företag i hela Skandinavien.

Kontakt

support@inselo.se

Adress

Inselo Installation AB
@Inselo 2024