Vi ser till att logistiken fungerar

För kunden, klotet, och dig, så att du kan använda din tid smartare

Smart cirkulär logistik

Vi hjälper dig med ditt företags logistikbehov. Vi är en komplett 3PL partner som är expert på hållbara returlösningar och sömlösa integrationer. Vi hjälper stora aktörer som Telia, med skräddarsydda lösningar, och får små startups att lyckas med skalbar växt. Vårt logistikcenter skickar ut över 1,2 miljoner produkter och mottager över 400 000 returer varje år. Vi är bemannade 40 medarbetare som gör allt för att logisitken ska fungera optimalt för dig, dina kunder och miljön.

För dig

Använd din tid på att skapa tillväxt medan vi tar hand om logistiken. Vi får webbshoppar, lagersystem, ekonomisystem och transport att kommunicera på bästa sätt.

Kunden

Flexibel logistik på kundens premisser. Upphämtning av varor fram till 21:00 för leverans nästa dag. Vi levererar 99,11% SLA på utskick.

Miljön

Vi väljer alltid det mest hållbara alternativet vid utskick och är experter på retur.

Kundresehjältarna

Vi har en kultur där vi hejar på våra kundresehjältar. Vi har låg sjukfrånvaro, hög kundnöjdhet och är fackligt organiserade.

Våra logistiktjänster

Vi ser till att din logistik fungerar. Vi löser allt från enkla uppdrag med standardiserade lösningar till de mest komplexa logisitkutmaningar. Målgruppen vi riktar oss mot spänner sig från små startups till stora företag inom många branscher.

Produktion, montering och testning

Vi kan genomföra enkel produktion, montering och test av dina produkter innan utskick.

Vårt hjärta slår för cirkulär logisitk

Baserat på dina önskemål och behov av våra kunskap, anpassar vi teknologi och processer, så att logistiken fungerar optimalt för kunden, miljön och dig. Vi samarbetar bland annat med Packorang för hållbar emballering av pallar och paket. Vi är experter på returlösningar, och har hållt på med cirkulär logistik sedan starten av 2011. En hållbar returmodell är viktig idag och kommer vara ännu viktigare i framtiden. Vi tar emot i snitt 400 000 returer om året där över 90% återanvänds och resterande återvinns. Vi kan utföra testning, enklare reparation, smart ompackning med moderna och hållbara lösningar.

Kontakta oss för ett miljövänligt samtal

Vi har de senaste fyra åren återanvänt över 3800 km kabel. Detta motsvarar mer än köravståndet från Oslo till Malaga.

-- Terje Skagen Director of Logistics

Hej!

Ta kontakt med mig för ett trevligt snack. Jag heter Finn, är född och uppvuxen i Grefen, Oslo, men har bott på Hamar sedan jag blev klar med min lärarutbildning. Men mitt paradis, är Hamarøy i nordnorge där jag älskar att ta med vänner och familj för magiska upplevelser. Jag har över 30 års erfarenhet från IT- och konsultbranschen och har bland annat grundat konsultbolag med fokus på sälj och ledarskap. När du kontaktar mig möter du en aktiv, livsglad, genuin och kreativ person som brinner för att hitta lösningar för dig och ditt företag. Vennlig Hilsen

Finn Rønning

Growth Manager | Inselo Norge
Tel: +47 901 97 202

Kontakta vår kundreserådgivare

Formuläret kan inte användas för att beställa en installation. Klicka här för support.

Skicka

Inselo är din partner som brinner för de optimala kundresorna. Vi levererar lösningar inom logistik, installation och kundservice, både för stora och små företag i hela Skandinavien.

Kontakt

support@inselo.se

Adress

Inselo Installation AB
@Inselo 2024