Smarta integrationer

Låt systemen prata med varandra direkt och jobba effektivare samt minimera fel orsakade av manuella processer

Vi kan integrationer

För att skapa sömlösa kundresor där flera system används handlar det om att minumera manuella processer som ofta tar tid och skapar risk för fel. Vi har under åren gjort över 300 integrationer mellan olika system och har byggt upp både erfarenhet och kunskap.

Transparent dataflöde

Med integrerade system hålls du hela tiden uppdaterad direkt i ditt eget system.

Sammankopplat

Koppla samman era och våra system samt tredjepartssystem för att skapa en bättre kundupplevelse och enklare vardag.

Kundupplevelsen

En lyckad integration ska leda till bättre kundupplevelser för dina kunder.

Kostnadseffektivt

Med färre manuella moment minimeras risken för misstag och snabbar upp repetitiva arbetsmoment = lägre kostnad.

Inselo är råa på integrationer! Graden av automation, snabb anpassning och kvaliteten på arbetet ni utflr gör mitt jobb til en lek 😄

-- John-Christian Ellefsen | NextGenTel

Integrationer på ett ekelt sätt med standard API

I vår leverans använder vi både egenutvecklade system och programvara som ofta kombineras med tredjepartsystem eller våra uppdragsgivares egna system. Vår ambition är att det ska vara lätt att integrera mot Inselo. Vi har därför utvecklat ett standard API som används både för installationskunder och logisitkkunder. Att integerera mot våra system tar normalt endast några timmar.

Hej!

Ta kontakt med mig för ett trevligt snack. Jag heter Finn, är född och uppvuxen i Grefen, Oslo, men har bott på Hamar sedan jag blev klar med min lärarutbildning. Men mitt paradis, är Hamarøy i nordnorge där jag älskar att ta med vänner och familj för magiska upplevelser. Jag har över 30 års erfarenhet från IT- och konsultbranschen och har bland annat grundat konsultbolag med fokus på sälj och ledarskap. När du kontaktar mig möter du en aktiv, livsglad, genuin och kreativ person som brinner för att hitta lösningar för dig och ditt företag. Vennlig Hilsen

Finn Rønning

Growth Manager | Inselo Norge
Tel: +47 901 97 202

Kontakta vår kundreserådgivare

Formuläret kan inte användas för att beställa en installation. Klicka här för support.

Skicka

Inselo är din partner som brinner för de optimala kundresorna. Vi levererar lösningar inom logistik, installation och kundservice, både för stora och små företag i hela Skandinavien.

Kontakt

support@inselo.se

Adress

Inselo Installation AB
@Inselo 2024