Industri, installation och bygg

Öka din konkurrenskraft genom outsourcing

Inselo kan hjälpa dig med outsoursad personal inom kundservice och back office. Vi har Svensk- Dansk- och Norsktalande medarbetare som kan hantera det mesta.

Leadsuppföljning och onboarding av kunder

Många företag förlorar kunder för att de är för dåliga på att följa upp sina leads. Man glömmer, har inte tillräckligt bra systemstöd och processer eller har helt enkelt inte tid. Vår expertis är att följa upp intresserade kunder på ett systematiskt och beprövat sätt, så att du får högre avslutsfrekvens på dina affärer.

Kontakta oss om du vill veta mer

Flexibla lagerlösningar

Vi kan skräddarsy lager, retur och distribution efter ditt företags behov. Vi kan hantera tekniskt lager med tillgång 24/7 samt traditionella lagerlösningar.

Ta kontakt för att lära mer om hur vi kan effektivisera

Virtuell guidning

TechSee bygger en bro mellan det virtuella gapet som uppstår i ett traditionellt telefonsamtal. För att hjälpa kunden på ett optimalt sätt behöver man se vad kunden ser. Med TechSee genomför vi ett videosamtal där vi kan pausa bilden, peka och rita så att kunden ser direkt i sin mobiltelefon. Systemet används av de största telecomföretagen i världen. Vi erbjuder tjänster där vi själva använder TechSee som verktyg men vi kan också erbjuda licenser.

Smart kundservice med en magisk touch

Att automatisera kundtjänsten med hjälp av chatbotar kan effektivisera hanteringen men riskerar att gå ut över kundnöjdheten. Kombinera istället det bästa av båda världar och hänvisa kunderna som inte går att hjälpa med auotmatik till en erfaren och prefessionell kundresehjälte hos oss på Inselo. Vi anpassar oss efter era behov och integrerar våra system med era. Vi har bred erfarenhet av sälj och rådgivning för kunder över telefon och med video genom verktyget TechSee.

Läs mer om Inselo och våra koncept

Laptops på et arbeidsbord med tekniske duppeditter

Vi har utvecklat egna moderna IT-lösningar som optimerar kundresan för alla involverade.

Inselo levererar ett brett spektra av modulära kundservice- och backofficetjänster som gör din vardag enklare

Vi ser till att logisitken alltid fungerar oavsett förändringar i volym. Vi är experter på hållbara returmodeller

Parabolmontør stiller inn antenne

Vi har rikstäckande nätverk av certifierade och erfarna installatörer inom bland annat kylteknik, el och bredband

¡Hola!

Ta kontakt med mig för ett trevligt samtal. Jag är helt säker på att våra modulära och skalbara kundresekoncept kommer hjälpa er med era målsättningar. Jag är en fotbollsentusiast med rötter från Chile, bosatt i Kristiansand i Norge. Jag brinner för att utveckla människor runt om mig och få dem att nå sin fulla potential. Jag har 20+ års erfarenhet av affärsutveckling, coachning och ledarskap där jag bland annat byggt upp stora säljteam för Norgesenergi och Phonero.

Mauricio Campos

Kundereiserådgiver | Inselo Gruppen
Tel: +47 473 72 799

Kontakta vår kundreserådgivare

Formuläret kan inte användas för att beställa en installation. Klicka här för support.

Skicka

Inselo är din partner som brinner för de optimala kundresorna. Vi levererar lösningar inom logistik, installation och kundservice, både för stora och små företag i hela Skandinavien.

Kontakt

support@inselo.se

Adress

Inselo Installation AB
@Inselo 2024