HMS & Kvalitet

Säkerhet kommer alltid först

Med utgångspunkt i vår mission "Jagar optimala kundresor som skapar en bättre vardag för alla" ska HMS och kvalitet alltid prioriteras först

Vi respekterar våra närmaste och oss själva genom att ha fullt fokus på HMS varje dag. Om ett uppdrag inte är säkert ska det inte genomföras.

-- Jan-Ole Skubberud - CEO Inselo Gruppen

HMS revisioner

Inselos HMS system har blivit reviderat av Telenor och Telia

Academy

HMS är den viktigaste delen av vår utbildning genom Inselo Academy

Partner App

Säker jobbanalys och avvikelrapportering är en del av vår partnerapp

Ett lärande community

Vi delar kunskap i vår community genom våra interna kanaler i sociala medier genom delade insikter och webinarier

Mäta resultat

Vi följer upp avvikelser med vår learning loop metodik. Vi har kontinuerliga mätningar av bland annat trivsel hos partners och medarbetare.

Kvalitet - The Inselo Way

Vårt styrningssystem "The Inselo Way" fokuserar på hur vi ska jobba med kvalitet och löpande förbättringar i en bransch präglad av konstant förändring. The Inselo Way definerar hur hela organisationen aktivit involveras i arbetet med väreringar, jobbmetodik, kontinuerlig förbättringsprocess och rutinförbättring. Detta hjälper oss säkerställa att vi uppfyller vår mission. Vi använder Learning loop i jakten på optimala kundresor för att bli lite bättre varje dag. Vi involverar hela vår community i jakten på förbättringar och arbetar för att skapa en lärande organisation. Vi följer upp åtgärderna med verktyget Clickup och mäter om åtgärderna ger den önskade effekten. Koncernledningen i Inselo Gruppen har beslutat att basera The Inselo Way på ett antal praxis, regler och krav: ISO 9001, ISO 14001, ISO 27001, ISO 27002, NSM Grundprinciper IKT säkerhet 2.0

Inselo Learning Loop

Med utgångspunkt i vår mission strävar vi alltid efter att hitta nya sätt att optimalisera kundresan. vi har därför utvecklat vår egen enkla metodik för kontinuerlig förbättring, Inselo Learning Loop, som bestär av tre steg. Jaga, Anpassa och Mäta. Vi involverar uppdragsgivare, partners och kunder i jakten på förbättringar. Vi analyserar oss fram till rotorsaken genom att vi ställer oss frågan, "varför". Baserat på frågan "varför" skapar vi en plan och anpassar kundresen på bästa sätt. Vi mäter om åtgärderna har gett önskad effekt och firar alltid våra framgångar tillsammans.

Läs mer om Inselo och våra koncept

Laptops på et arbeidsbord med tekniske duppeditter

Vi har utvecklat egna moderna IT-lösningar som optimerar kundresan för alla involverade.

Inselo levererar ett brett spektra av modulära kundservice- och backofficetjänster som gör din vardag enklare

Vi ser till att logisitken alltid fungerar oavsett förändringar i volym. Vi är experter på hållbara returmodeller

Parabolmontør stiller inn antenne

Vi har rikstäckande nätverk av certifierade och erfarna installatörer inom bland annat kylteknik, el och bredband

Inselo är din partner som brinner för de optimala kundresorna. Vi levererar lösningar inom logistik, installation och kundservice, både för stora och små företag i hela Skandinavien.

Kontakt

support@inselo.se

Adress

Inselo Installation AB
@Inselo 2024