Skapa en komplett kundupplevelse

Att lyckas med varuhandel framöver, handlar till stor grad om att skapa den ultimata kundupplevelsen. Kunderna förväntar sig samma priser och tjänster i butiken som på nätet. Vi hjälper er med att sätta upp installationstjänster som kan erbjudas till kunden oavsett plats i landet. Vi har lång erfarenhet av att skapa tydliga paketerade tjänster och hur man på bästa sätt kommunicerar och erbjuder dessa. Inselo kan retail och vad som krävs för att skapa bra kundupplevelser.

Installationstjnster skapar konkurrensfördelar

Om du säljer produkter som kräver montering och installation kan du genom att erbjuda ett komplett paket öka dina intäkter och skapa bättre kundupplevelser. Våra hjältar installerar bland annat värmepumpar, elbilsladdare, robotgräsklippare, smarthem-komponenter och utför generella monteringstjänster. Inselo har Nordens bästa professionella installatörer. Våra kundresehjältar har ett kundbetyg på i snitt 9,3 av 10.

Vårt hjärta slår för cirkulär logisitk

Baserat på dina önskemål och behov av våra kunskap, anpassar vi teknologi och processer, så att logistiken fungerar optimalt för kunden, miljön och dig. Vi samarbetar bland annat med Packorang för hållbar emballering av pallar och paket. Vi är experter på returlösningar, och har hållt på med cirkulär logistik sedan starten av 2011. En hållbar returmodell är viktig idag och kommer vara ännu viktigare i framtiden. Vi tar emot i snitt 400 000 returer om året där över 90% återanvänds och resterande återvinns. Vi kan utföra testning, enklare reparation, smart ompackning med moderna och hållbara lösningar.

Kontakta oss för ett miljövänligt samtal

Smart kundservice med en magisk touch

Att automatisera kundtjänsten med hjälp av chatbotar kan effektivisera hanteringen men riskerar att gå ut över kundnöjdheten. Kombinera istället det bästa av båda världar och hänvisa kunderna som inte går att hjälpa med auotmatik till en erfaren och prefessionell kundresehjälte hos oss på Inselo. Vi anpassar oss efter era behov och integrerar våra system med era. Vi har bred erfarenhet av sälj och rådgivning för kunder över telefon och med video genom verktyget TechSee.

Läs mer om Inselo och våra koncept

Laptops på et arbeidsbord med tekniske duppeditter

Vi har utvecklat egna moderna IT-lösningar som optimerar kundresan för alla involverade.

Inselo levererar ett brett spektra av modulära kundservice- och backofficetjänster som gör din vardag enklare

Vi ser till att logisitken alltid fungerar oavsett förändringar i volym. Vi är experter på hållbara returmodeller

Parabolmontør stiller inn antenne

Vi har rikstäckande nätverk av certifierade och erfarna installatörer inom bland annat kylteknik, el och bredband

Ta kontakt för ett trevligt samtal. Jag är övertygad om att våra skalbara och modulära kundresekoncept kan hjälpa ditt företag att öka lönsamhet, skapa bättre kundresor, öka intäkter samt säkna er riskprofil. Kort om mig: Jag brinner för upplevelser och samlar på magiska reseögonblick. Det jag älskar med att resa är att möta nya kulturer och människor. Nya perspektiv är sunt för själen. Jag är civilekonom och har 15 års erfarenhet av ekonomi, risk, affärsutveckling och ledarskap från SN Power, ABB, InfoCare och nu på Inselo. När du kontaktar mig möter du en positiv, genuin, kreativ och analytisk person som brinner för att hitta den bästa lösningen för din verksamhet. Ser fram emot att prata med dig. Tillsammans hittar vi den bästa lösningen. Med vänlig hälsning

Terje Stokke

COO | Inselo Gruppen
Tel: +47 945 23 841

Kontakta vår kundreserådgivare

Formuläret kan inte användas för att beställa en installation. Klicka här för support.

Skicka

Inselo är din partner som brinner för de optimala kundresorna. Vi levererar lösningar inom logistik, installation och kundservice, både för stora och små företag i hela Skandinavien.

Kontakt

support@inselo.se

Adress

Inselo Installation AB
@Inselo 2024