Logistikplattformen

Sammansatt systems-stack som hanterar det mesta.

Reducerar manuell logisitkhantering med upp till 80%

Vi har i samarbete med våra partners utvecklat en plattform som består av flera noga utvalda system. Allt är integrerat för att säkra hög grad av automatisering. Resultatet är en levande plattform med perfekt utgångspunkt för ditt företag. Smart hantering av logisitk helt enkelt.

Heltäckande

Vi har valt ut de bästa systemen för en komplett logistiklösning

Mindre hanpåläggning

Några av våra kunder har minskat sin manuella hantering med 80%!

Bättre kundresor

Smartare lösningar ger mindre fel och resulterar i logistik som fungerar.

Logistikhjältar

Med bra system är det enklare och roligare att vara en logisitkhjälte

Systemen i plattformen

Plattformen består av noga utvalda system inom inköp. webbhandel, lagerhantering, retur, betalningslösningar och räkenskap. Alla system är integrerade och hjälper dig till effektivare drift.

Ongoing WMS System

OnGoing WMS System är enkelt att komma igång med och anpassa så att det matchar dina behov. I tillägg är det integrerat med de flesta system för webbshoppar.

Hej!

Ta kontakt med mig för ett trevligt snack. Jag heter Finn, är född och uppvuxen i Grefen, Oslo, men har bott på Hamar sedan jag blev klar med min lärarutbildning. Men mitt paradis, är Hamarøy i nordnorge där jag älskar att ta med vänner och familj för magiska upplevelser. Jag har över 30 års erfarenhet från IT- och konsultbranschen och har bland annat grundat konsultbolag med fokus på sälj och ledarskap. När du kontaktar mig möter du en aktiv, livsglad, genuin och kreativ person som brinner för att hitta lösningar för dig och ditt företag. Vennlig Hilsen

Finn Rønning

Growth Manager | Inselo Norge
Tel: +47 901 97 202

Kontakta vår kundreserådgivare

Formuläret kan inte användas för att beställa en installation. Klicka här för support.

Skicka

Inselo är din partner som brinner för de optimala kundresorna. Vi levererar lösningar inom logistik, installation och kundservice, både för stora och små företag i hela Skandinavien.

Kontakt

support@inselo.se

Adress

Inselo Installation AB
@Inselo 2024