Netthandel

Riskfri skalering är nyckeln för en framgångsrik e-handel

E-handeln upplevde under 2020-2021 extrem tillväxt. Nu planar tillväcten ut något. Det är viktigt att kunna hantera kraftiga volymvriationer när det kommer till logistik och kundservice. Samtidigt ställs större krav på hållbara logistikmetorder som tar hänsyn till miljökostnader, speciellt i förhållande till returer. 15% av kudnerna får idag dåligt samvete och ångrar sitt köp över natten. Detta talet kommer öka. För att bygga en framgångsrik e-handel för framtiden krävs en hållbar affärsmodell. Inselo levererar logisitk och tjänster inom kundservice som hjälper dig med dessa utmaningar. Vi kallar det smart e-handel. Om du redan driver ett e-handelsbolag eller värderar att starta ett, ta då kontakt så hjäper vi dig.

Kundvänlig

Kultur som sätter kunden och hållbarheten först

Modulärt

Anpassar tjänster efter din verksamhet och kundresa

Sömlöst

Vi är grymma på integrationer och design av kundresor

Låg risk

Variabla kostnader och kort uppsägningstid

Smart e-handel

Vi levererar logistik- och kundservicetjänster som är anpassade efter dina driftsbehov. Endast 1000 kr i fast kostnad, allt annat är variabel kostnad som kan skaleras. Vi har en enkel uppstartsprocess och automatiserar allt som automatiseras kan. Med Inselo hoppar du på och av resan när du vill. Vi har ingen bindningstid. Helt riskfritt för dig.

Våra logistiktjänster

Vi ser till att din logistik fungerar. Vi löser allt från enkla uppdrag med standardiserade lösningar till de mest komplexa logisitkutmaningar. Målgruppen vi riktar oss mot spänner sig från små startups till stora företag inom många branscher.

Produktion, montering och testning

Vi kan genomföra enkel produktion, montering och test av dina produkter innan utskick.

Modulära tjänster som anpassas efter dina behov

Våra kundresehjältar i Kristiansand och på Berger levererar ett brett spektra av sälj- och kundservicetjänster via telefon. video, chat, sociala medier och mail för ett stort antal uppdragsgivare i olika storlek. Vi använder det marknadsledande verktyget TechSee som ger oss stora möjligheter att hjälpa kunderna effektivt på distans. Våra fantastiska hjälptar sätter alltid kunden först och har solid säljkompetens. De ger allt för att skapa magiska ögonblick för dina kunder genom fokus och rådgivning och ett lösningsorienterat mindset. Alltid med målsättning om att överträffa kundernas förväntan. Vårt spektra av tjänster går att kombinera för att passa just dina behov.

Kundservice

Genom god kundservice behåller du dina kunder längre. Vår unika anställnings- och onboardingprocess gör att vi blir dina bästa ambassadörer. Vår långa erfarenhet av att hjälpa kunder gör att vi har bättre förutsättningar att se dina kunders och ditt företags behov. Vi utför kundservice via telefon, chat, sociala medier, e-post och med TechSee.

Installationstjnster skapar konkurrensfördelar

Om du säljer produkter som kräver montering och installation kan du genom att erbjuda ett komplett paket öka dina intäkter och skapa bättre kundupplevelser. Våra hjältar installerar bland annat värmepumpar, elbilsladdare, robotgräsklippare, smarthem-komponenter och utför generella monteringstjänster. Inselo har Nordens bästa professionella installatörer. Våra kundresehjältar har ett kundbetyg på i snitt 9,3 av 10.

Hej!

Ta kontakt med mig för ett trevligt snack. Jag heter Finn, är född och uppvuxen i Grefen, Oslo, men har bott på Hamar sedan jag blev klar med min lärarutbildning. Men mitt paradis, är Hamarøy i nordnorge där jag älskar att ta med vänner och familj för magiska upplevelser. Jag har över 30 års erfarenhet från IT- och konsultbranschen och har bland annat grundat konsultbolag med fokus på sälj och ledarskap. När du kontaktar mig möter du en aktiv, livsglad, genuin och kreativ person som brinner för att hitta lösningar för dig och ditt företag. Vennlig Hilsen

Finn Rønning

Growth Manager | Inselo Norge
Tel: +47 901 97 202

Kontakta vår kundreserådgivare

Formuläret kan inte användas för att beställa en installation. Klicka här för support.

Skicka

Inselo är din partner som brinner för de optimala kundresorna. Vi levererar lösningar inom logistik, installation och kundservice, både för stora och små företag i hela Skandinavien.

Kontakt

support@inselo.se

Adress

Inselo Installation AB
@Inselo 2024