Nyheter

Pilotering av elektrikertjänster är väl igång

Terje Stokke

2023-03-31
(4 minutter lesetid)

Inselo bygger ett rikstäckande nätverk av elektriker i hela Skandinavien. Vi är nu i pilotfasen för partners och uppdragsgivare

Våra uppdragsgivare, installationspartners och vi på Inselo ser ett stort behov av att kunna leverera bra kundresor inom elinstallationstjänster.

-Vi rekryterar aktivt och nya elinstallationspartners blir dagligen en del av vårt community. Vi ser fram emot att förse dem med spännande elinstallationsuppdrag, berättar Eva Åsheim, som arbetar som rekryterare vid vårt kundresescenter i Kristiansand.

Vi genomför just nu pilotinstallationer för se hur vi kan skapa en riktigt bra kundresa. Den här veckan var vi hemma hos Emil Hansen-Ervik som arbetar som chef för Consumer Rollout & Delivery på Telenor. Han ville testa delar av vårt nya tjänsteutbud, som på sikt kommer erbjudas Telenors kunder.

-Det är toppen att Inselo kan erbjuda våra kunder mervärde genom bra elinstallationstjänster. Själv märker jag att det inte alltid är så lätt som det borde vara att hitta duktiga elektriker i djungeln där ute. Våra kunder upplever nog ofta samma sak. Vi ser fram emot att bli en viktig del av Inselos spännande satsning på elinstallationer, berättar Emil.

Vår elinstallationspartner Bruno Kwizera har fått i uppdrag att installera smarta termostater i hela Emils hus. Bruno är en typisk Inselo-partner. Han har kunden i fokus och förstår vikten av att ge bra råd. Detta har han bland annat lärt sig genom sin bakgrund på Elkjøp. Han ser fram emot den fortsatta resan med Inselo.

-Vi har hittills genomfört några framgångsrika pilotuppdrag tillsammans med er. Vi ser verkligen fram emot ett fortsatt samarbete under de kommande åren. Ni har många spännande uppdragsgivare, säger Bruno entusiastiskt medan han skruvar upp den sista av totalt 7 termostater.

Är du en elektriker som har kunden i fokus och vill samarbeta med oss, eller säljer du tjänster som behöver elektriker? Kontakta oss idag.

Inselo är din partner som brinner för de optimala kundresorna. Vi levererar lösningar inom logistik, installation och kundservice, både för stora och små företag i hela Skandinavien.

Kontakt

support@inselo.se

Adress

Inselo Installation AB
@Inselo 2024