Energi

Är du redo för den nya världen?

Vi hjälper energiföretag skapa konkurrenskraft

Energibranschen står mitt i en stor ändringsprocess och behöver anpassa sig till en helt ny konkurrenssituation. Ändringarna drivs av nya företag som tex. Tibber. Ökade energipriser gör det svårare att tjäna pengar på enbart el. Så hur ska energibolagen få kunderna att välja just dem, och hur får man kunden att stanna kvar? Inselo kan hjälpa energiföretag att erbjuda ernergibesparande produkter såsom smarta laddboxar, värmepumpar och smart energistyrning.

Installationstjnster skapar konkurrensfördelar

Om du säljer produkter som kräver montering och installation kan du genom att erbjuda ett komplett paket öka dina intäkter och skapa bättre kundupplevelser. Våra hjältar installerar bland annat värmepumpar, elbilsladdare, robotgräsklippare, smarthem-komponenter och utför generella monteringstjänster. Inselo har Nordens bästa professionella installatörer. Våra kundresehjältar har ett kundbetyg på i snitt 9,3 av 10.

Smart kundservice med en magisk touch

Att automatisera kundtjänsten med hjälp av chatbotar kan effektivisera hanteringen men riskerar att gå ut över kundnöjdheten. Kombinera istället det bästa av båda världar och hänvisa kunderna som inte går att hjälpa med auotmatik till en erfaren och prefessionell kundresehjälte hos oss på Inselo. Vi anpassar oss efter era behov och integrerar våra system med era. Vi har bred erfarenhet av sälj och rådgivning för kunder över telefon och med video genom verktyget TechSee.

Inselo virtuell kundtjänst

Vårt kuncenter använder TechSee. Vi tycker det är bättre att se vad våra kunder har framför sig än att endast förlita sig på kundens ord. TechSee överbryggar det visuella gapet mellan kunder och kundcenter. Våra agenter kan se vad kunden ser genom kundens mobilkamera, och på så sätt undvika missförstånd och frustration som uppstår när kunden ska återge problemet. Kunden blir gladare och nöjdare och problemet löses snabbare.

Logistiktjänster

Vi gör logistik enkelt för dig så att du kan fokusera på andra saker. Vi är en oberoende logistikpartner som vet att logistik är den viktigaste stödprocessen för en bra kundresa. Vi är flexibla, anpassningsbara och klarar av stora volymer. Inselio levererar gröna och skapbara logistiklösningar från Norges största lager. Vi är experter på returprocesser.

Läs mer om Inselo och våra koncept

Laptops på et arbeidsbord med tekniske duppeditter

Vi har utvecklat egna moderna IT-lösningar som optimerar kundresan för alla involverade.

Inselo levererar ett brett spektra av modulära kundservice- och backofficetjänster som gör din vardag enklare

Vi ser till att logisitken alltid fungerar oavsett förändringar i volym. Vi är experter på hållbara returmodeller

Parabolmontør stiller inn antenne

Vi har rikstäckande nätverk av certifierade och erfarna installatörer inom bland annat kylteknik, el och bredband

Ta kontakt för ett trevligt samtal. Jag är övertygad om att våra skalbara och modulära kundresekoncept kan hjälpa ditt företag att öka lönsamhet, skapa bättre kundresor, öka intäkter samt säkna er riskprofil. Kort om mig: Jag brinner för upplevelser och samlar på magiska reseögonblick. Det jag älskar med att resa är att möta nya kulturer och människor. Nya perspektiv är sunt för själen. Jag är civilekonom och har 15 års erfarenhet av ekonomi, risk, affärsutveckling och ledarskap från SN Power, ABB, InfoCare och nu på Inselo. När du kontaktar mig möter du en positiv, genuin, kreativ och analytisk person som brinner för att hitta den bästa lösningen för din verksamhet. Ser fram emot att prata med dig. Tillsammans hittar vi den bästa lösningen. Med vänlig hälsning

Terje Stokke

COO | Inselo Gruppen
Tel: +47 945 23 841

Kontakta vår kundreserådgivare

Formuläret kan inte användas för att beställa en installation. Klicka här för support.

Skicka

Inselo är din partner som brinner för de optimala kundresorna. Vi levererar lösningar inom logistik, installation och kundservice, både för stora och små företag i hela Skandinavien.

Kontakt

support@inselo.se

Adress

Inselo Installation AB
@Inselo 2024