Kundresedesign

Vi har verktyg och kompetens för att designa och optimera kundresor

Designa framtidens kundresor

Era kunder förväntar sig fantastisk service. Du förväntar dig effektiv drift. Därför är det viktigt att designa och dokumentera kundresor. Då blir det lättare att implementera och uppnå kontinuerliga förbättringar.

Kundupplevelsen

En optimal kundresa ska ha så få kuninteraktioner som möjligt med så hög kvalitet som möjligt.

Samspelet

Vi tar reda på hur människor, system och teknologi samverkar för att skapa magiska kundupplevelser, en mer hållbar lösning och en enklare vardag för alla involverade.

Kostnadseffektivt

Vi optimaliserar designen genom digitalisering och tar bort onödiga processer genom smarta tekniska lösningar och rätt kompetens.

Dokumenterat

Vi förankrar och dokumenterar en processkarta som alla involverade får tillgång till. Genom verktyget ShiftX kan vi sedan arbeta vidare med analys och förbättring.

Innovativ workshop

Inselo erbjuder kundrese-workshops av hög kvalitet, med vår breda operationella och digitala kompetens ser vi till att du blir nöjd. Vi använder ShiftX för dokumentation och för att gemensamt analysera förbättringsområden.

Verktyg för kundresedesign

En bra kundrese-workshop med de rätta personerna och med hjälp av ShiftX ger oss en bra gemensam bild av nuläget och uppenbara förbättringsområden. ShiftX är är ett intuitivt och smart verktyg som gör arbetet effektivt och roligt.

Ta kontakt för ett trevligt samtal. Jag är övertygad om att våra skalbara och modulära kundresekoncept kan hjälpa ditt företag att öka lönsamhet, skapa bättre kundresor, öka intäkter samt säkna er riskprofil. Kort om mig: Jag brinner för upplevelser och samlar på magiska reseögonblick. Det jag älskar med att resa är att möta nya kulturer och människor. Nya perspektiv är sunt för själen. Jag är civilekonom och har 15 års erfarenhet av ekonomi, risk, affärsutveckling och ledarskap från SN Power, ABB, InfoCare och nu på Inselo. När du kontaktar mig möter du en positiv, genuin, kreativ och analytisk person som brinner för att hitta den bästa lösningen för din verksamhet. Ser fram emot att prata med dig. Tillsammans hittar vi den bästa lösningen. Med vänlig hälsning

Terje Stokke

COO | Inselo Gruppen
Tel: +47 945 23 841

Kontakta vår kundreserådgivare

Formuläret kan inte användas för att beställa en installation. Klicka här för support.

Skicka

Inselo är din partner som brinner för de optimala kundresorna. Vi levererar lösningar inom logistik, installation och kundservice, både för stora och små företag i hela Skandinavien.

Kontakt

support@inselo.se

Adress

Inselo Installation AB
@Inselo 2024