Installationstjänster med toppbetyg

genom vårt rikstäckande nätverk av certifierade partners

9,3 av 10 i kundnöjdhet

Ögonblicket då kunden testar sin nya produkt eller tjänst för första gången är kanske det viktigaste steget i kundresan. Vi tar detta på största allvar och sätter kommunikation och utbildning främst. De senaste åren har vi besökt över 500 000 hem i Skandinavien som gett oss ett snittbetyg på 9,3 av 10. Vi arbetar aktivt med att analysera och förstå hur vi hela tiden kan bli lite bättre.

För att vi fokuserar på upplevelsen och hjältarna som levererar den

Kundresehjältarna

Över 500 lokala installatörer, montörer och servicetekniker som ger allt för kunden, utvalda med omsorg. Alla partners är certifierade och en del av vårt partner success program.

HMS & Kvalitet

Vi har tuffa krav ställda på oss och tillämpar säker jobb-analys aktivt. Alla våra partners följer vår Code of Conduct. Vi reviderar certifieringar och försäkringar kontinuerligt.

Sömlös kundresa

Inselo integreras sömlöst som en del av din kundresa via API. Du får tillgäng till all relevant data för att analysera och förbättra upplevelsen för dina kunder.

Kundnöjdhet

Vi mäter kundnöjdhet på varje utfört uppdrag. 55% av kunderna svarar och i snitt är betyget 9,3 av 10. Vi följer upp systematsikt för kontinuerlig förbättring.

Partnermodellen

Några av våra installationstjänster

Vi installerar en rad olika tjänster och produkter. Vi är specialister på B2C men hanterar också B2B uppdrag. Utöver dessa tjänster sätter vi gärna ihop nya tillsammans med dig utefter dina behov. Vi har lång erfarenhet av att bygga nya nätverk genom rekrytering och utbildning.

Värmepump

Vi har det största nätverket av kyltekniker i Norden. Vi är specialister på att hjälpa retailkedjor med installationsprocesser från beställning och säkerställande av regelverk och EU-förordningar tills att kunden är 100% nöjd.

Kundreseplattformen bidrar till att optimera informationsströmmen

Vi på Inselo menar att de optimala kundresorna skapas i skärningspunkten mellan människan och teknologi. På teknologisidan har vi därför utarbetat ett antal lösningar som skapar en bättre och mer sömlöst informationsflyt i kundresorna. Från sälj av produkten tills det är installerat och i drift.

Hej

Ta kontakt med mig för ett trevligt samtal. Jag är övertygad om att vi tillsammans kan hitta lösningar som kan påverka era kundresor positivt. Jag har nästan 20 års erfarenhet av IT- och servicebranschen. Jag har i många år arbetat med försäljning och affärsutveckling i Norden där jag fått glädjen att arbete med många välkända varumärken och företag. Jag gillar att hitta lösningar på problem där man tydligt kan mäta effekten, och som skapar värde. Jag utgår från vårt fina kontor i Kista, men ofta är jag ute på resande fot, inte sällan till vårt grannland Norge. Privat uppskattar jag familje- och villalivet, resa till spännande länder och städer, samt en trevlig golfrunda med nya eller gamla vänner. Ser fram emot att prata med dig!

Magnus Borg

Business Development Manager | Inselo Sverige
Tel: +46 73-448 87 22

Kontakta vår kundreserådgivare

Formuläret kan inte användas för att beställa en installation. Klicka här för support.

Skicka

Inselo är din partner som brinner för de optimala kundresorna. Vi levererar lösningar inom logistik, installation och kundservice, både för stora och små företag i hela Skandinavien.

Kontakt

support@inselo.se

Adress

Inselo Installation AB
@Inselo 2024