Detta är Inselo

Ett tjänstebolag med många lösningar som alltid sätter kundupplevelsen först

Vår mission

Vi jagar optimala kundresor som skapar en bättre vardag för alla. Här kan du läsa mer om hur vi arbetar efter vår mission till vardags. Från vår unika kultur, till hur vi arbetar med säkerhet och hållbarhet.

Kort om Inselo

Inselo är en outsourcing-partner och teknologisk plattform som levererar ett brett och modulbaserat tjänsteutbud inom kundservice, installation och logistik. Vi är 70 anställda och över 500 installatinospartners i Sverige, Norge och Danmark. Vårt huvudkontor ligger i Oslo och vårt Nordiska kundcenter ligger i Kristiansand. I Sverige har vi kontor i Kista.

Äkta människor. Äkta hjältar.

För att leverera magiska kundupplevelser behvös människor som levererar det lilla extra. I kundresorna är detta äkta människor som ger allt för kunderna varje dag, oavsett förhållande och väder. Hos Inselo hejar vi på och lyfter fram dessa fantastiska människor, Kundresehjältarna. Vår kultur är av och för våra kundresehjältar. Vi följer vår värdekod MAGI och Inselo Learning Loop i jakten på de optimala kundresorna.

Sustaanbility picture of the earth and the customer journey heroes

Hållbar utveckling

Vi ska bidra till en hållbar framtid genom vårt fokus på att leverera och kontinuerligt vidareutveckla hållbara tjänster för våra uppdragsgivare. Vi arbetar aktivt med att minska utsläppen från bilkörning. Vår Code of conduct är fundamentet i vårt arbete. Vi ska skapa bra arbetsplatser i Inselo och hos våra partners. Tillsammans bygger vi kompetens och gemenskap för framtiden baserat på goda grundvärderingar med fokus på kunden.

Nordens bästa företag värdesätter att samarbeta med oss

Förbättra dina kundresor och få en enklare vardag. Inselo erbjuder ett brett spektrum av lösningar som ger ditt företag konkurrensfördelar.

Nordens bästa företag värdesätter att jobba med oss

telenor
elkjop
rikstv
Telia
tibber
power
futurehome
NextGenTel
alitbox
tufte
Ohmia Charging
coop

Läs mer om Inselo och våra koncept

Laptops på et arbeidsbord med tekniske duppeditter

Vi har utvecklat egna moderna IT-lösningar som optimerar kundresan för alla involverade.

Inselo levererar ett brett spektra av modulära kundservice- och backofficetjänster som gör din vardag enklare

Vi ser till att logisitken alltid fungerar oavsett förändringar i volym. Vi är experter på hållbara returmodeller

Parabolmontør stiller inn antenne

Vi har rikstäckande nätverk av certifierade och erfarna installatörer inom bland annat kylteknik, el och bredband

Inselo är din partner som brinner för de optimala kundresorna. Vi levererar lösningar inom logistik, installation och kundservice, både för stora och små företag i hela Skandinavien.

Kontakt

support@inselo.se

Adress

Inselo Installation AB
@Inselo 2024