Vi levererar smartare kundservice

Som skapar bättre försäljning och högre kundnöjdhet

Magiska kundupplevelser

Våra fantastiska kundresehjältar i kombination med våra smarta och virtuella tjänster skapar magiska kundupplevelser som ökar försäljning, reducerar churn och förbättrar kundbetygen. Vi gör din vardag enklare och din kundresa bättre genom att vi hanterar kundresan och kundkontakten för dig. Vi förstår helheten i kundresan genom vår breda kompetens och sätter ihop tjänstekoncept och team anpassat för dina behov. Vi kan hjälpa dig med allt från försäljning, virtuell rådgivning och kundservice till back office tjänster.

Fokus på helhet, innovation och kompetens

Kundresehjältarna

Vi skapar ett anpassat team utifrån vad ni vill uppnå. Vi har låg personalomsättning vilket skapar trygghet över tid.

Förstår kundresan

Vi dokumenterar kundresan och identifierar behoven tillsammans.

Coachning och kultur

Vi har en unik kultur där vi lyfter fram kundresehjältarna. Vi har erfarna coacher som kontinuerligt tar fram det bästa i varje medarbetare.

Vi ser det kunden ser

Högre försäljning och kundnöjdhet genom att vi ser det kunden ser med hjälp av verktyget TechSee. Vi är rådgivare för kunden och kan utföra förstudier på distans.

Modulära tjänster som anpassas efter dina behov

Våra kundresehjältar i Kristiansand och på Berger levererar ett brett spektra av sälj- och kundservicetjänster via telefon. video, chat, sociala medier och mail för ett stort antal uppdragsgivare i olika storlek. Vi använder det marknadsledande verktyget TechSee som ger oss stora möjligheter att hjälpa kunderna effektivt på distans. Våra fantastiska hjälptar sätter alltid kunden först och har solid säljkompetens. De ger allt för att skapa magiska ögonblick för dina kunder genom fokus och rådgivning och ett lösningsorienterat mindset. Alltid med målsättning om att överträffa kundernas förväntan. Vårt spektra av tjänster går att kombinera för att passa just dina behov.

Kundservice

Genom god kundservice behåller du dina kunder längre. Vår unika anställnings- och onboardingprocess gör att vi blir dina bästa ambassadörer. Vår långa erfarenhet av att hjälpa kunder gör att vi har bättre förutsättningar att se dina kunders och ditt företags behov. Vi utför kundservice via telefon, chat, sociala medier, e-post och med TechSee.

Inselo virtuell kundtjänst

Vårt kuncenter använder TechSee. Vi tycker det är bättre att se vad våra kunder har framför sig än att endast förlita sig på kundens ord. TechSee överbryggar det visuella gapet mellan kunder och kundcenter. Våra agenter kan se vad kunden ser genom kundens mobilkamera, och på så sätt undvika missförstånd och frustration som uppstår när kunden ska återge problemet. Kunden blir gladare och nöjdare och problemet blir löst snabbare.

¡Hola!

Ta kontakt med mig för ett trevligt samtal. Jag är helt säker på att våra modulära och skalbara kundresekoncept kommer hjälpa er med era målsättningar. Jag är en fotbollsentusiast med rötter från Chile, bosatt i Kristiansand i Norge. Jag brinner för att utveckla människor runt om mig och få dem att nå sin fulla potential. Jag har 20+ års erfarenhet av affärsutveckling, coachning och ledarskap där jag bland annat byggt upp stora säljteam för Norgesenergi och Phonero.

Mauricio Campos

Kundereiserådgiver | Inselo Gruppen
Tel: +47 473 72 799

Kontakta vår kundreserådgivare

Formuläret kan inte användas för att beställa en installation. Klicka här för support.

Skicka

Inselo är din partner som brinner för de optimala kundresorna. Vi levererar lösningar inom logistik, installation och kundservice, både för stora och små företag i hela Skandinavien.

Kontakt

support@inselo.se

Adress

Inselo Installation AB
@Inselo 2024