Nyheter

Luftix och Inselo ingår samarbete med sikte på en förbättrad kundupplevelse i värmepumpsbranschen

Magnus Borg

2024-08-26
(5 minutter lesetid)
Inselo och Luftix inleder samarbete

Tillsammans ska Inselo och Luftix erbjuda branschens bästa kundupplevelse för kunder som ska köpa luftvärmepump

Luftix, en ledande innovativ webbhandlare som erbjuder värmepumpar i Sverige, har förenat krafter med Inselo, ett företag känt för sin expertis när det gäller att optimera kundresor och erbjuda förstklassiga installationstjänster. Samarbetet syftar till att förbättra kundupplevelsen genom att kombinera Luftix högkvalitativa produktutbud och nytänkande köpprocess med Inselo's plattform för certifierade installatörer över hela Sverige.
Med Luftix och Inselos nya lösning får varje kund hjälp att välja en produkt och installation som passar varje unikt behov genom en enkel steg-för-steg process där priser och tillvägagångssätt tydligt presenteras vilket skapar trygghet och förutsägbarhet - allt för att skapa branschens bästa kundresa.

Om Luftix

Luftix är specialiserade på att förenkla processen att hitta, jämföra och beställa luft-till-luft värmepumpar. Luftix mission är att erbjuda de bästa värmepumparna anpassade efter individuella behov till transparenta och förutsägbara priser, utan dolda kostnader. Luftix tillhandahåller en omfattande tjänst som inkluderar en rekommendationsmotor, jämförelseverktyg och en kostnadsbesparingskalkylator för att hjälpa kunder att fatta välgrundade beslut. De erbjuder även rikstäckande installationstjänster genom sitt nätverk av certifierade installatörer, vilket säkerställer professionella och snabba installationer.

Om Inselo

Inselo är en ledande leverantör av innovativa lösningar inom logistik, installation och Service inom en rad olika branscher. Inselo är dedikerade att skapa högsta värde för våra kunder genom kontinuerlig förbättring, digital transformation och att ständigt sträva efter optimala kundresor. Inselos tillhandahåller en plattform för installationstjänster med installatörer- och servicetekniker rikstäckande i Sverige och Norge.

För mer information om, besök gärna Luftix och Inselo.

Inselo är din partner som brinner för de optimala kundresorna. Vi levererar lösningar inom logistik, installation och kundservice, både för stora och små företag i hela Skandinavien.

Kontakt

support@inselo.se

Adress

Inselo Installation AB
@Inselo 2024